Tuesday, May 31, 2011

bedey balqis

siyes!!!! mokcik terover rajin!!

nafsu serakah er tak tak. tuko ayat. sungguh bernafsu mokcik minggu ni. bole?

rajin bebenow rase nye mokcik uppelod gambo nih. sungguh rajin mokcik.

credit celcom 1 er credit to mokcik.



oyeaaaaahhhhh!!




perhatikan mata itu: sedang mentengok kek di bawah itu...gulp! telan air liur lam diam.

misi tercapai: mencuit kek dengan jayanya!


mulut itu: hahhaha....lebarnye....muka pun jadi 4 segi dah!hahhaha


sudu itu: lagi lebar berbanding mulutnya..tp masih mampu makan x hengat dunia!


perhatikan muka itu: lapar!!! hanya mampu gigit jari saje..


siyan iman...hahaha....epi budey balqis...semoga menjadi anak yg solehah tuk abah dan ummi..amin..

*anak itu anugerah*

er....


tetiba mood mari. buka lepetop buruk mokcik ni dan godek godek godek...main game sudah. tgk video lelama zaman duk kustem dulu pun sudah. nak tgk cite, bosan..den mokcik godek2 lagi sampai mokcik jumpe...



taddddaaaaaaaaaaaa!!!!!!



gambo zaman jepun attack malaya dulu!!!hahhaha

masa ni, so eksaited sbb kwn mokcik si maya ni baru beli kamera. dgn berlagak pandai, kami kuar outing! padahal masa ni, langsung xtau hape! tekan lah jugak kami hamba Allah ni...


sekali keluar gambo bercahaya daaaaa.....
hahhaha....
edit cepat!!!!!!!!!!!!!!!!


ku jua menyintaimu...
lantas,

...hanya untukmu
agar dapat kau mendengar,
agar dapat kau tafsirkan,
erti cinta di hatiku..
semoga,
aku dapat


dengan senyuman dan
kebahagiaan....




InsyaAllah...


er....kita bercinta ke maya?????~kompius!!~

*er........*

Sunday, May 29, 2011

ter-rajin

tetiba je rajin update ni, apa kes?????





* mokcik x leh tido *

mari mengupdate belog

huish!!! lama beno mokcik x update belog mokcik nih... maklumlah, bila jadi penganggur ni, otak cepat beno beku! hadoiiiiiii....berkarat siap!

sementara mood rajin sedang melampaui batas, jadi mokcik cepat2 pick gambo yang boleh mokcik jadikan hot topic hot lah sgt!!! ni cite kawan mokcik kwn mokcik sume muda2 okeh yang bertunang. baru je seminggu pegang kamera ni. mode pun x berapa nak khatam lagik, tetiba kena ambik gambo petunang.. huuhuhu...takut okeh, takut!!! takut spoil majlis org...

mokcik dah tambah ajino + garam + gula secukup rasa, gaulkan sehingga sebati dan dah! dah! dah! jgn nak melalut!

tolong okeh tolong!! tolong jgn fokuskan mata anda pada muka mokcik yg langsung x berseri + berminyak goreng ikan siap + gemuk gedabak + xbersolek 2!!! mokcik malu okeh!!!ngeee...

mmg gabra sesangat sampaikan tgn pun dah macam org pakinsen je. jantung mokcik dub dab dub dab mengalahkan petunang!!!!hahhahah....pengalaman..

* dgn pengalaman, kita akan matang, right??? *